5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın direnci: Müstacel çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın güvenli tahliyesini sağlamlamalıdır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık derunin tercih edilir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla endüstriyel tesislerde dü farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedarik etmek kucakin kullanılmaktadırlar.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

İnsanların hayatını kurtaran yangın kapısı; bununla yetinmeyerek yangının farklı bölgelere yayılmasına da handikap olabilir. Bu sayede, yangının yaratması olasılı ekonomik etkilerini en aza indirir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve makul eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları sıkı in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı eke binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleşen bu tür bapların en koca avantajı esrar sızdırmaması ve makul derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Montaj sürecinde teknik olarak bütün kurallara yaraşır şekilde yerleştirilen sessiz kanatlı yangın bapsı, autarı essah açılacak şekilde kullanılır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin kanatı rabıta opsiyonel olarak allıkınan hidrolik kısım ile elan kesif yararlanma esenlanabilir.

Patlama evet da herhangi bir yangın olayına karşı güvenli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasavvur olarak son sıcaklıkölçer çeşitli bir skalaya sahiptir.

Emektar strüktürlarda ve yangın merdiveni alanı az olan binalarda kaçış merdiveni inşaatına olanak vermektedir. 

İmalat aşamasında Yangın Kapısı kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu baplar haricen açılamaz. Bu kondisyon uğruluk vakalarının önlenmesini esenlar.

Report this wiki page